Vi sælger lejligheder - og KUNLejligheder

Vi er eksperter i at sælge lejligheder

KUNLejligheder er en selvstændig ejendomsmæglervirksomhed, der udelukkende fokuserer på ejer- og andelslejligheder beliggende primært i København, Gentofte Kommune, Lyngby-Taarbæk kommune og Rudersdal kommune.

En enkel og overskuelig bolighandel

På et marked, hvor de store ejendomsmæglerkæder kæmper om at tilbyde det største udvalg til alle, de fleste sideprodukter og de stærkeste partnerskaber, har vi valgt at etablere en selvstændig og uafhængig ejendomsmæglervirksomhed med et enkelt fokus: salg af lejligheder. Vores grundidé er, at bolighandlen skal være enkel og overskuelig. Det skal handle om at finde den helt rigtige lejlighed – ikke om at få solgt diverse tilkøbsprodukter og henvise til særlige samarbejdspartnere.

Lang erfaring giver rigtig pris og rådgivning

Sammenlagt har mæglerne i KUNLejligheder mange års erfaring med boligsalg og med baggrund i dette sætter vi en ære i altid at give en præcis og troværdig vurdering. Det er vores faste overbevisning, at den rigtige pris, er den bedste service man kan give sine kunder. Den rigtige pris sikrer, at både køber og sælger er 100% tilfredse, og det er den følelse, vi altid bestræber os på, at vores kunder står tilbage med.

Bestil en vurdering online

Vi har erfaringen der giver dig den bedste vurdering mellem pris og liggetid