KUNLEJLIGHEDER

kontakt@kunlejligheder.dk3930 3019

Ordrupvej 100
2920 Charlottenlund
CVR: 37057169

Åbningstider

Mandag til torsdag10 - 17
Fredag10 - 15
LørdagEfter aftale
Søndag10 - 15

Følg os på

Marianne Zwiebler Hansen

E: marianne@kunlejligheder.dk
M: 2597 9797

Marianne er uddannet ejendomsmægler MDE og har været i branchen i mange år og er derfor en erfaren ejendomsmægler. Marianne har primært arbejdet i Hellerup og Charlottenlund og bor også privat i kommunen og har derfor et indgående lokalkendskab samt netværk. Marianne har en stor passion for faget! Hun er altid meget engageret og ønsker til enhver tid at give alle kunder en positiv og professionel oplevelse ved køb og salg af fast ejendom. Marianne er mor til et par tvillinger, på 20 år, som fylder hende med masser af glæde. Marianne og hendes børn støtter og bruger alle faciliteter i lokalområdet.

Nina Flindt Bendixen

E: nina@kunlejligheder.dk
M: 2840 2555

Nina er uddannet civiløkonom og har mere end 20 års erfaring med kommisionering og salg af fast ejendom i ejendomsmæglerbranchen - siden primo 2012 hos KUNLejligheder i Charlottenlund, og derudover hos Home på Østerbro og EDC i Holte. Nina er vokset op i Gentofte Kommune og har således et indgående lokalkendskab i de områder KUNLejligheder fokuserer på. Når Nina ikke sælger lejligheder, prøver hun at holde en vis grundform ved bl.a. at løbe og spille tennis. Ellers bruger Nina fritiden med sine 2 døtre, mand og hund!

Jan Esbensen

E: kontakt@kunlejligheder.dk
M: 3930 3019

Jan er uddannet ejendomsmægler og valuar. Han har mere end 30 års erfaring som ejendomsmægler, primært i Gentofte og Københavns området, heraf 7 år som selvstændig ejendomsmægler med tre velfungerende butikker på Frederiksberg, Vanløse og Østerbro. Pga. sygdom har Jan solgt sine butikker, men han elsker at arbejde i ejendomsmæglerbranchen og er derfor ansat på deltid hos Nina og Marianne. Jan bor sammen med sin kone i Herlev. Deres tvillinger er voksne og flyttet hjemmefra. I sin fritid er det især fodbold, tennis og golf, der trækker, men han stiller gerne op til hvilken som helst konkurrence, man udfordrer ham i.

Tina Bonde Truce

E: tina@kunlejligheder.dk
M: 6169 2993

Tina er uddannet ejendomsmægler og har igennem de sidste 20 år beskæftiget sig med ejendomshandel på både køber- og sælgersiden, herunder både som kommisionerende mægler, som administrationschef og som køberrådgiver på et advokatkontor. Tina har også 10 års erfaring med behandling af dødsboer på et advokatkontor og er derfor skarp på de særlige problemstillinger, som man kan støde på, når sælger er et dødsbo. Tina sætter en stor ære i at give alle KUNejligheder's kunder en god og professionel oplevelse og strækker sig gerne lidt ekstra for at yde en god service. Privat bor Tina på Frederiksberg med sin mand og deres søn.

Bestil en vurdering online

Vi har erfaringen der giver dig den bedste vurdering mellem pris og liggetid