Anbefalinger

Vi gør os altid umage og er stolte af de gode anbefalinger, som vi får fra vores trofaste kunder.

De største anbefalinger

“Vi, som par, skulle sælge begge vores lejligheder, hvilket blev gjort igennem KUNLEJLIGHEDER. Den ene blev solgt på kun 3 dage (Østerbro) og den anden på kun 3 uger (Charlottenlund)! 
Marianne og Nina giver en professionel og personlig behandling fra start til slut, hvorfor vi følte os i de rette hænder. 
Vi kan som det varmeste anbefale Marianne og Nina – KUNLEJLIGHEDER.”

Camilla og Lasse, Victor Bendix Gade 2, st.th., 2100 København Ø

Solgt på 1 uge til prisen

“KUNLEJLIGHEDER er én kompetent ejendomsmæglerforretning, der på ganske kort har solgt vores lejlighed – til prisen vel at mærke.

Vi kan varmt anbefale KUNLEJLIGHEDER til alle, der ønsker professionel og ordentlig behandling”.

 

Karsten, sælger Skovkrogen 7, 1.mf

Strandlund

”Jeg kan anbefale KUNLEJLIGHEDER, fordi de forstår, at der kan være særlige forhold ved et salg, som ikke passer ind i de færdigpakkede løsninger, som de store kæder tilbyder. De arbejder vedholdende og er gode til at kommunikere med deres kunder. De er meget dedikerede til deres arbejde”.

Sælger af Strandlund 55, st., 2920 Charlottenlund

SOLGT PÅ UNDER 2 UGER TIL PRISEN

“Det er nu anden gang at jeg benytter KUNLEJLIGHEDER til salg af en lejlighed, og jeg må konstatere at det fungerer 100 % optimalt. Meget professionel rådgivning og præcis opfølgning der skaber overblik og tryghed. En helt igennem god oplevelse.”

Henrik Hoffman-Fischer, Skovkrogen 1, 3.th.,

Få din bolig solgt på ingen tid

Vi har erfaringen der giver dig den bedste vurdering mellem pris og liggetid

Solgt TIL PRISEN på under én måned!

“Et lokal kendskab til Charlottenlund, som ikke findes hos nogle andre mæglere. Jeg holdte meget af Ninas positive energi. Jeg har haft en åben dialog med Nina, og hun var lydhør over for mine forventninger og ønsker. Det var meget betrykkende og professionelt. Nina har været utroligt fleksibel, når det kom til fremvisninger. Jeg kunne ikke have valgt en bedre mægler!”

Sælger af Ordrup Jagtvej 169, 2920.

Stort engagement

“Under hele forløbet var der en rigtig god kommunikation mellem os, og en altid god opfølgning fra mægleren. Jeg var også glad for, at der ikke var alle mulige forskellige repræsentanter fra mægleren, men kun nogle få, som havde sat sig grundigt ind i min bolig og hele dens område. Hele samarbejdet har været yderst tilfredsstillende og jeg har følt et meget stort engagement fra Nina.”

Sælger af Ordrupvej 4 – Flemming B. Frederichsen

En stor tak til 'KUNLEJLIGHEDER'

“At det har været muligt for mig at købe huset her, skyldes ene og alene at jeg ved din hjælp fik solgt min lejlighed i Blidahpark til en meget flot pris, som gør at jeg endda kan sidde med overskud til min pensionering 🙂 En stor tak til dig og ‘KUNLEJLIGHEDER”

Sælger af Blidahpark 6, st.tv.

Proaktivt salgsarbejde

“Jeg vil blot sige, at jeg er meget tilfreds med det proaktive salgsarbejde samt løbende kommunikation, som i har ydet i forbindelse med salget af Strandparksvej.”

Sælger af Strandparksvej

Vi kan varmt anbefale KUNLEJLIGHEDER

“Vi er meget tilfredse med den professionalisme og det høje serviceniveau, som vi er blevet mødt med gennem hele forløbet i forbindelse med købet af vores nye lejlighed på Ordrup Jagtvej. Vi kan derfor varmt anbefale KUNLEJLIGHEDER.”

Den bedste oplevelse

“Vi har kun gode ord at sige om KUNlejligeheder – vil klart anbefale dem til alle. KUNLEJLIGHEDER er de mest professionelle ejendomsmæglere vi har stiftet bekendtskab med. Den bedste anbefaling fra os.”

Sælger af Ordrup Jagtvej

Solgt på kun 14 dage

“I forbindelse med førstegangs salg af en ejerlejlighed på FREDERIKSBERG, var det vigtigt, at få en professionel statsaut. ejendomsmægler til at sælge boligen.
Derfor faldt valget på KUNLEJLIGHEDER som bestemt levede op til vore forventninger.
Lejligheden blev solgt på kun 14 dage til en pris som lå over udbudsprisen. FLOT KLARET.
Vi kan bestemt anbefale KUNLEJLIGHEDER som en seriøs samarbejdspartner.”

Hovedstadens Ejendomsadministration.

Tilfreds med servicen og salgsarbejdet.

“Selvom boligmarkedet har været meget roligt har jeg alligevel fået solgt min lejlighed. Jeg er meget tilfreds med servicen og salgsarbejdet. Det er gået meget nemt og jeg har altid fået hjælpsom og proaktiv service. Det har været meget beroligende når jeg har befundet mig i et land langt fra Danmark. Så stor tak.”

Søren Areal Hyldvang – Hyldegårdsvej, 2920 Charlottenlund

Stor professionalisme

“Hos KUNLEJLIGHEDER oplevede jeg stor professionalisme og meget effektivitet i forbindelse med salget af min lejlighed. Lejligheden blev sat til salg og blot et par dage efter var min bolig på nettet med åbnet hus. Et par uger efter var min lejlighed solgt til den udbudte pris. Salget gik med andre ord meget hurtigt og jeg fornemmede at mægleren arbejdede meget målrettet og effektivt indtil målet var nået.”

Carsten – Peblinge Dosseringen 50, 4. sal.

Super professionelle

“Hos KUNLEJLIGHEDER er de super professionelle, meget engagerede, imødekommende og serviceminded. Jeg har været utrolig glad for samarbejdet med Nina Bendixen omkring salget af min lejlighed, hun har gjort det let for mig at være sælger, Nina har hurtigt fulgt op på tingene og været en skarp forhandler. Jeg kan på det varmeste anbefale KUNLEJLIGHEDER.”

Sælger af Brannersvej 9, 1.

Jeg kan anbefale KUNLEJLIGHEDER.

“Som køber er man bevidst om, at ejendomsmægleren er sælgers part.I forbindelse
med min handel oplevede jeg dog en god kontakt, udpræget professionalisme og
imødekommenhed. Christa Bang Olsen var i hele forløbet på forkant. Under
hele forløbet følte jeg mig derfor tryg ved, at handle – nok det allervigtigste
for en køber.”

Brian, køber, 2100 København Ø.

Tak for et rigtig godt samarbejde

“Tak for en uhyre professionel tilgang til tingene. I har været meget seriøse med de fremvisninger der har været. God information både før og efter visning, – det virker både engageret og betryggende når man ved både hvem og hvornår der har været folk i lejligheden. I er god og troværdig sparing både med prisniveau og markedstilpasning. At i så samtidig er smilende i telefonen, – gør jo kun oplevelsen bedre.”

Sælger Amerika Plads 10

Jeg kan på det varmeste anbefale både køb og salg via KUNLEJLIGHEDER.

“Mit salgsforløb var karakteriseret ved en meget professionel, seriøs og dedikeret mæglerindsats, som gjorde forløbet meget positivt. Jeg fik optimal og nuanceret rådgivning -og endte med et hurtigt salg.”

Sælger af Ordrupvej 94

Og lykken er!

“Tak til jer!
En god oplevelse, omend kort = effektivt! At opleve sig ‘taget sig af’ i forløbet – det er netop dét, som gør forskellen, og som sætter oplevelsen i et kun positivt lys!”

Køber Ordrupvej 98B

Super professionelt

“Hej Anette Tak , og tak for din hjælp til stort som småt. Jeg vil til en hver tid anbefale dig, syntes du har gjort det super professionelt.”

Sælger af Lindegårdsvej 45B

Køber fundet netværk

“En meget behagelig oplevelse. Jeg vil fremover meget gerne anbefale KUNLEJLIGHEDER ved både køb og salg”.

Birgitte, køber Ordrupvej 81B, 3.th 2920 Charlottenlund

Effektivt og positivt bekendtskab

“Mit samarbejde med KUNLEJLIGHEDER, har været meget professionelt og tilfredsstillende, jeg er løbende blevet orienteret om salget – meget effektivt og positivt bekendtskab.”

Sælger af Ordrupvej 49, 1. lejl. 111

KUNLEJLIGHEDER skulle være min ejendomsmægler

“En klar annonce og markedsførings strategi førte til utroligt mange fremvisninger, for til sidst at ende med et salg til prisen. Stort engagement og professionelt arbejde – giver KUNLEJLIGHEDER min varmeste anbefaling.”

Per – sælger af Rebekkavej 20, 2900 Hellerup

Hurtigt og effektivt

“Din mangeårige erfaring blev særlig tydelig, da vi skulle forhandle de sidste detaljer på plads med køber. En situation, hvor vores forhenværende mægler tre gange “mistede” en interesseret køber, fik du navigeret både os og køber igennem på en rigtig fin måde, så alle parter følte sig tilfredse.”

Sælger af Østerbrogade 56C

Liebhaverlejlighed

“Efter at have købt af KUNLEJLIGHEDER, var vi ikke i tvivl om, at det dem som også skulle sælge. KUNLEJLIGHEDER er top professionelle og tillidsfulde.

Altid en god dialog og holder aftaler.

Super samarbejde og altid tilbagemeldinger. Vi er meget tilfredse med KUNLEJLIGHEDER og vil til hver en tid bruge Nina og Marianne igen”

Professionelt forløb

“Tak for hjælpen. Kontakten med mægler har været behagelig, præget af hjælpsomhed og forståelse, og samtidig har forløbet været helt professionelt. Solgt på 3 uger, til den rigtige pris. Jeg kan anbefale KUNLEJLIGHEDER.”

Sælger af Adelgade 49.