Anbefaling

Solgt og købt hos KUNLejligheder

Tak for hele vejen igennem en professionel og tryg behandling. Jeg har jo både købt og solgt nærmest samtidig hos jer. 👍😊 Vi har også, os 2 , haft god humor - Kun ros - til dig/ jer - og jeg kan anbefale jer på det allerbedste. Mange venlige hilsner Ordupvej 98B, 4.tv.

Anbefaling

Du får min anbefaling

Dermed er sagen afsluttet, og jeg vil gerne sige dig mange tak for et godt samarbejde.

Du har hele vejen igennem ”været på”, og du har ageret yderst professionelt.

 

Du får min anbefaling til vennerne.

 

Anbefaling

Kundeservice i højsædet

Mange tak for den meget fine service hele vejen igennem forløbet, det er dejligt at se, at der er ejendomsmæglere som har kundeservice i højsædet. Informations niveauet igennem processen, rådgivningen og professionalismen fra din side er der ikke noget at sætte en finger på.

Ordrupvej 67B

Anbefaling

100% styr på alt

“KUNLejligheder er formentlig det allerbedste sted i byen at henvende sig, hvis man vil sælge sin lejlighed. Og her tænker jeg ikke kun lokalt, men på hele Københavnsområdet. I hele salgsforløbet omkring min lejlighed på Ordrupvej var pigerne fra Kun Lejligheder særdeles professionelle og ekstremt effektive; jeg tror simpelthen at deres specialisering i lejlighedssalg har gjort Kun Lejligheder til en af de allerbedste, hvis ikke dét bedste sted at sælge lejligheder i Storkøbenhavn. Min var eksempelvis solgt på to dage. (Du læste rigtigt- to dage). Og i hele forløbet fra rådgivning til salgsperiode følte man at der var 100% styr på alt.

Kun Lejligheder kan varmt anbefales herfra”

Sælger Ordrupvej 89

Anbefaling

Fleksibel og effektiv og med hurtigt salg

Marianne fra ‘KUNLejligheder ’ har hjulpet os med at sælge vores lejlighed i Lyngby. Marianne har i processen været super fleksibel og virkelig effektiv. Der har været god kommunikation hele vejen igennem, så vi har kunne føle os trygge. Lejligheden blev solgt på næsten ingen tid og den udbudte pris var den helt rigtige takket være Mariannes mange års erfaring. Hvis du skal have solgt din lejlighed så ring til Marianne.”

Anbefaling

Professionelle og realistiske

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Kun Lejligheder.
Professionelle, realistiske og ærlige mæglere, som arbejdede hårdt for at få solgt vores lejlighed, hvilket gav pote efter kort tid på markedet.
De er hjertevarme, og man føler sig ikke “som en sælger i mængden”, men derimod tages der personlig hånd om salget, og man får meget information og vejledning undervejs.

Vi vender helt sikkert tilbage som kunder.

De bedste hilsner Simone & Melina Dahl

Anbefaling

Super kvalitet og service i øjenhøjde!

Super kvalitet og service i øjenhøjde! God forståelse for os som sælgere og en tydelig stærk indsigt i markedet – både lokalt og i området omkring. Vi oplevede tryghed fra dag 1 og ikke mindst en virkelig behagelig og rettidig service igennem hele salgsprocessen.

Christian Grandjean, sælger af dødsbo

Anbefaling

De brænder for deres erhverv

Hvis jeg skulle give pigerne på Ordrupvej -KUNLejligheder, karakter fra 1-10 , fik de 10+ Jeg har oplevet dem både , som køber og sælger , og hver gang har jeg følt mig mere end godt behandlet .
De er på ! næsten hele døgnet , svare hver gang på sms ,mail og telefon .
De går til opgaverne med et smil og brænder for deres erhverv .
Lad os endelig få flere som jer.

Mange venlige hilsner fra en tilfreds kunde Eva Rosted

Anbefaling

Valget var nemt

Vi valgte Marianne fra KUNLejligheder til vores salg af Ordrupvej 71, 3. TH, Charlottenlund. Valget var nemt, da vi oplevede en høj grad af professionalisme fra første møde. Da selve salgsprocessen var igangsat, var der et højt informationsniveau fra Marianne, der konstant gav både tryghed samt en fornemmelse af, at Marianne hele tiden var på bolden. Alt i alt en særdeles positiv oplevelse. Mette og Claus Brink

Sælger af Ordrupvej 71, 3.th.

Anbefaling

Tak for Jeres flotte indsats - rigtig godt arbejdet!

Mit samlede, meget positive helhedsindtryk, må kort kunne beskrives som:

Hurtigt, empatisk og entusiastisk, engageret arbejde, som har tilfredsstillet mine forventninger 110%. Derfor kan jeg med glæde helt klart anbefale Marianne Zwiebler Hansen og Nina Flindt Bendixen, hvis du skal handle lejlighed, og jeg vil ikke tøve ét sekund med at bruge KUNLejligheder en anden gang.

Bent Groth

sælger Tranegårdsvej

Anbefaling

Clarasvej 1A, 2.th.

Til “KUNLejligheder ” Ordrupvej 100

Jeg har med stor hjælp, dejligt engagement og professionelt samarbejde fra ejendomsmæglerfirmaet KUNLejligheder i Ordrup solgt en fin lille ejerlejlighed i Ordrup. Fra første besøg til aftaleindgåelse og til selve salget gik der kun lidt over en uge før salget var en realitet. Og da jeg selv ikke var i Danmark klarede de alle detaljer med fremvisninger, måleraflæsning, nøgleaflevering og alle mulige andre opfølgningsopgaver til bravour. Alt klappede perfekt.
Så jeg kan kun anbefale holdet bag: Marianne og Nina til enhver, som måtte have ejerligheds-salgsplaner i dette område.

Mange hilsner fra Bjarne Eilertsen

Sælger

Anbefaling

De største anbefalinger

“Vi, som par, skulle sælge begge vores lejligheder, hvilket blev gjort igennem KUNLejligheder . Den ene blev solgt på kun 3 dage (Østerbro) og den anden på kun 3 uger (Charlottenlund)!
Marianne og Nina giver en professionel og personlig behandling fra start til slut, hvorfor vi følte os i de rette hænder.
Vi kan som det varmeste anbefale Marianne og Nina – KUNLejligheder.”

Camilla og Lasse, Victor Bendix Gade 2, st.th., 2100 København Ø

Anbefaling

Mit salg var det vigtigste i verden

Hos KUNLejligheder blev jeg modtaget med en følelse af, at mit salg var det vigtigste i verden, professionel, præcis og effektiv
Kort svarrespons selv på tidspunkter hvor de fleste andre er gået hjem bliver der svaret
KUNLejligheder har mine varmeste anbefalinger
Ved handel af anden bolig fra anden mægler bistod Nina med købs og juridisk rådgivning og sammen fil vi lavet en fantastisk handel der også.

Sælger af Mølleåparken

Anbefaling

Solgt på 1 uge til prisen

“KUNLejligheder er én kompetent ejendomsmæglerforretning, der på ganske kort har solgt vores lejlighed – til prisen vel at mærke.

Vi kan varmt anbefale KUNLejligheder til alle, der ønsker professionel og ordentlig behandling”.

Karsten, sælger Skovkrogen 7, 1.mf

Anbefaling

Strandlund

”Jeg kan anbefale KUNLejligheder , fordi de forstår, at der kan være særlige forhold ved et salg, som ikke passer ind i de færdigpakkede løsninger, som de store kæder tilbyder. De arbejder vedholdende og er gode til at kommunikere med deres kunder. De er meget dedikerede til deres arbejde”.

Sælger af Strandlund 55, st., 2920 Charlottenlund

Anbefaling

En fantastisk og meget positiv oplevelse

Fra 1. møde blev jeg mødt af Pernille, som på sin dejlige og altid positive glade måde, overbeviste mig om, at jeg havde valgt de helt rigtige til at sælge min lejlighed. Pernille var sød til hele tiden at informere om hvad der skulle ske og hvornår. Der blev holdt 3 succesrige åbent hus arrangementer, hvor Pernille og Marianne stod for fremvisningen. Og efter kun 4 uger var lejligheden solgt og TIL PRISEN. Jeg er simpelthen så taknemmelig for den store entusiasme og professionalisme Pernille og Kunlejligheder, gjorde for at få min lejlighed godt solgt. Tusind, tusind tak og jeg vil til hver en tid anbefale jer til andre.

Helle Toftkjær, Skodsborgparken 30 2 th

Anbefaling

SOLGT PÅ UNDER 2 UGER TIL PRISEN

“Det er nu anden gang at jeg benytter KUNLejligheder til salg af en lejlighed, og jeg må konstatere at det fungerer 100 % optimalt. Meget professionel rådgivning og præcis opfølgning der skaber overblik og tryghed. En helt igennem god oplevelse.”

Henrik Hoffman-Fischer, Skovkrogen 1, 3.th.,

Anbefaling

Stor anbefaling herfra!

Super glad for at jeg valgte KUNLejligheder Lyngby. Jeg havde også to andre mæglere ude og kigge, men entusiasmen var på et helt andet niveau hos Pernille, og da den foreslåede udbudspris var højere, var der ikke så meget at tænke over. Det endte med salg efter lidt over 2 måneder, og til en pris, som selv efter deres salær var trukket fra, var højere end de andre mægleres foreslåede udbudspris!

Stor anbefaling herfra!

Sælger af Eremitageparken 109

Anbefaling

Hurtigt og kompetent

I foråret 2019 skulle jeg sælge min lejlighed. Var meget i tvivl om hvilken ejendomsmægler der skulle have opgaven. Havde tidligere dårlige erfaringer med ejendomsmæglere, men så så jeg en annonce fra KUNLejligheder jeg tænkte det var genialt kun at formidle salg af lejligheder i stedet for alle typer bolig. Tog kontakt, hurtig og kompetent vurdering og grundig gennemgang af hele proceduren. Jeg skulle i princippet blot læne mig tilbage og vente på underskift af salget. Det gik hurtigt, og både køber og jeg var tilfredse! jeg fik endda et hilsen fra køber, der var meget glad for købet. KUNLejligheder kan jeg kun anbefale ! Simon P

Sælger af Bredebovej 37, 5.mf., 2800 Kgs. Lyngby

Anbefaling

Ros til skyerne

Takket være et utroligt heldigt sammentræf af omstændigheder - blev jeg gjort opmærksom på at der var en to værelses til salg i Bredebovej. Min ide om at sælge den store fire værelses var ganske nyfødt, men efter en spekulativ nat ringede jeg til KUNLejligheder, kom til at tale med Pernille og fortalte hvad jeg tænkte på og hvis og hvis og hvis.....Pernille tog hånd om mig, mine hvisser og alle mine spørgsmål. Hun guidede mig igennem hele salgsprocessen og købet. Pernille stod hele tiden til rådighed, hun lod mig aldrig føle at min uvidenhed var irriterende og køb og salg blev ordnet sådan at jeg følte at jeg forstod hvordan det hele hang sammen. Både salgs og købspris var helt i orden, min bankrådgiver sagde ja. Det var et stort held for mig at det var KUNLejligheder  der havde min ønskelejlighed til salg og jeg kan ikke andet end at ønske firmaet fremgang - og rose de fire dygtige kvinder til skyerne.

Barbro De la cour

Anbefaling

Engagement og professionel salgsindsats

Ejendomsmæglerfirmaet ”KUNLejligheder ” har i 2020 solgt mit selskabs ejerlejlighed i Ordrup.
Jeg fik anbefalet Marianne Zwiebler Hansen fra en nær ven i Charlottenlund.

Anbefalingen var fuldt berettiget. Marianne og hendes stab klarede salget fejlfrit med dejligt engagement og professionel salgsindsats. Alt det praktiske blev også håndteret perfekt med charme, indlevelse og præcision. Så jeg anbefaler på det varmeste Marianne Zwiebler Hansen og ”Kun Lejligheder” vedrørende

 

Bedste hilsner

Torben Hare

Sælger af Ordrupvej 49, 1, lejl. 107

Anbefaling

Lille Fredensvej

Et kompliment til KUNLejligheder , som med stor professionalisme har solgt boligen.

Perioden har været svær grundet Coronavirus, men et engageret og kompetent team har løftet opgaven - deadline og opfølgning er fulgt til punkt og prikke - et stort tak til Charlottenlunds team herfra.

Sælger af lejlighed Lille Fredensvej

Anbefaling

Strandlund - de rigtige mæglere

Kære Marianne og Nina

Tak for indsatsen - I er de helt rigtige mæglere til at sælge Strandlund. Jeg vil naturligvis give Jer de varmeste anbefalinger.

Venlig hilsen

Jan

sælger Strandlund 55

Anbefaling

Perfekt website

Hej :)
Jeg leder efter lejlighed lige nu og har derfor en del erfaring med at klikke rundt på alskens websites.
Af en eller anden grund er jeg først nået frem til jeres nu. Den er så dejlig funktionel og overskuelig at jeg ikke kan lade være med at sende jer en hilsen.

I skal have STOR ros for den måde I har bygget det op på. Den hurtige oversigt (altan, elevator, etc) er en kæmpe hjælp, som er stort, stort værdsat. Det kan være lidt af et mareridt hos andre, fordi disse oplysninger ligger ‘gemt’ i til tider meget omstændige beskrivelser.

Det er super nemt og overskueligt at klikke rundt og finde det man skal bruge, som er væsentligt. Det kunne mange lære af.
Godt gået piger 👍

De venligste hilsner og en herlig dejlig dag til jer alle.
Kirsten

Anbefaling

Valgt ud fra hvem jeg selv ville købe af

Jeg valgte ejendomsmægler ud fra, hvem jeg selv kunne have lyst til at købe af, og Marianne var lige netop det, jeg søgte - ærlig, velforberedt og smilende.

Resultatet taler vist for sig selv - min lejlighed blev solgt på kun to måneder - dygtigt og godt arbejde af KUNLejligheder ".

Vi står klar til at hjælpe dig!

Der er rigtig mange spørgsmål og tanker forbundet med et boligsalg eller -køb. Hos os er alle spørgsmål velkomne og vi glæder os til at høre fra dig!

KUNDEREFERENCE

Købt og solgt hos KUNLejligheder

Tak for Update - og tak for hele vejen igennem en professionel og tryg behandling. Jeg har jo både købt og solgt nærmest samtidig hos jer. 👍😊 Vi har også, os 2 , haft god humor - Kun ros - til dig/ jer - og jeg kan anbefale jer på det allerbedste. Mange venlige hilsner Marian

KUNDEREFERENCE

Solgt til prisen

Det har helt enkelt været en virkelig god oplevelse at have dig Marianne som ejendomsmægler på mit lejlighedssalg. Du er top professionel og super ordentlig, og du har et stærkt øje for detaljerne i markedet i lokalområdet. Jeg kan entydigt anbefale andre lejlighedssælgere at benytte sig af dine kompetencer og din personlige tilgang til det enkelte salg.

Som aftalt er du meget velkommen til benytte min vurdering i omtale af dig og KUNLejligheder.

Sælger af Jensløvs Tværvej 1B, 2.tv.

KUNDEREFERENCE

Professionelle og med hurtigt salg

Vedrørende mit salg af Ericavej 163 igennem ejendomsmæglerfirmaet KUNLejligheder  har jeg kun modtaget professionelt hjælp genmen hele forløbet, med et salg efter 1 mdr.

Kan varmt anbefale dem.

Sælger af Ericavej 163, 2, lejl. 307

KUNDEREFERENCE

Solgt TIL PRISEN på under én måned!

“Et lokal kendskab til Charlottenlund, som ikke findes hos nogle andre mæglere. Jeg holdte meget af Ninas positive energi. Jeg har haft en åben dialog med Nina, og hun var lydhør over for mine forventninger og ønsker. Det var meget betrykkende og professionelt. Nina har været utroligt fleksibel, når det kom til fremvisninger. Jeg kunne ikke have valgt en bedre mægler!”

Sælger af Ordrup Jagtvej 169, 2920.

KUNDEREFERENCE

Stort engagement

“Under hele forløbet var der en rigtig god kommunikation mellem os, og en altid god opfølgning fra mægleren. Jeg var også glad for, at der ikke var alle mulige forskellige repræsentanter fra mægleren, men kun nogle få, som havde sat sig grundigt ind i min bolig og hele dens område. Hele samarbejdet har været yderst tilfredsstillende og jeg har følt et meget stort engagement fra Nina.”

Sælger af Ordrupvej 4 – Flemming B. Frederichsen

KUNDEREFERENCE

En stor tak til 'KUNLEJLIGHEDER'

“At det har været muligt for mig at købe huset her, skyldes ene og alene at jeg ved din hjælp fik solgt min lejlighed i Blidahpark til en meget flot pris, som gør at jeg endda kan sidde med overskud til min pensionering 🙂 En stor tak til dig og KUNLejligheder ”

Sælger af Blidahpark 6, st.tv.

KUNDEREFERENCE

Proaktivt salgsarbejde

“Jeg vil blot sige, at jeg er meget tilfreds med det proaktive salgsarbejde samt løbende kommunikation, som i har ydet i forbindelse med salget af Strandparksvej.”

Sælger af Strandparksvej

KUNDEREFERENCE

Vi kan varmt anbefale KUNLejligheder

“Vi er meget tilfredse med den professionalisme og det høje serviceniveau, som vi er blevet mødt med gennem hele forløbet i forbindelse med købet af vores nye lejlighed på Ordrup Jagtvej. Vi kan derfor varmt anbefale KUNLejligheder.”

KUNDEREFERENCE

Den bedste oplevelse

“Vi har kun gode ord at sige om KUNLejligheder – vil klart anbefale dem til alle. KUNLejligheder er de mest professionelle ejendomsmæglere vi har stiftet bekendtskab med. Den bedste anbefaling fra os.”

Sælger af Ordrup Jagtvej

KUNDEREFERENCE

Solgt på kun 14 dage

“I forbindelse med førstegangs salg af en ejerlejlighed på FREDERIKSBERG, var det vigtigt, at få en professionel statsaut. ejendomsmægler til at sælge boligen.
Derfor faldt valget på KUNLejligheder som bestemt levede op til vore forventninger.
Lejligheden blev solgt på kun 14 dage til en pris som lå over udbudsprisen. FLOT KLARET.
Vi kan bestemt anbefale KUNLejligheder som en seriøs samarbejdspartner.”

Hovedstadens Ejendomsadministration.

KUNDEREFERENCE

Tilfreds med servicen og salgsarbejdet.

“Selvom boligmarkedet har været meget roligt har jeg alligevel fået solgt min lejlighed. Jeg er meget tilfreds med servicen og salgsarbejdet. Det er gået meget nemt og jeg har altid fået hjælpsom og proaktiv service. Det har været meget beroligende når jeg har befundet mig i et land langt fra Danmark. Så stor tak.”

Søren Areal Hyldvang – Hyldegårdsvej, 2920 Charlottenlund

KUNDEREFERENCE

Stor professionalisme

“Hos KUNLejligheder oplevede jeg stor professionalisme og meget effektivitet i forbindelse med salget af min lejlighed. Lejligheden blev sat til salg og blot et par dage efter var min bolig på nettet med åbnet hus. Et par uger efter var min lejlighed solgt til den udbudte pris. Salget gik med andre ord meget hurtigt og jeg fornemmede at mægleren arbejdede meget målrettet og effektivt indtil målet var nået.”

Carsten – Peblinge Dosseringen 50, 4. sal.

KUNDEREFERENCE

Super professionelle

“Hos KUNLejligheder er de super professionelle, meget engagerede, imødekommende og serviceminded. Jeg har været utrolig glad for samarbejdet med Nina Bendixen omkring salget af min lejlighed, hun har gjort det let for mig at være sælger, Nina har hurtigt fulgt op på tingene og været en skarp forhandler. Jeg kan på det varmeste anbefale KUNLejligheder .”

Sælger af Brannersvej 9, 1.

KUNDEREFERENCE

Jeg kan anbefale KUNLejligheder .

“Som køber er man bevidst om, at ejendomsmægleren er sælgers part.I forbindelse
med min handel oplevede jeg dog en god kontakt, udpræget professionalisme og
imødekommenhed. Christa Bang Olsen var i hele forløbet på forkant. Under
hele forløbet følte jeg mig derfor tryg ved, at handle – nok det allervigtigste
for en køber.”

Brian, køber, 2100 København Ø.

KUNDEREFERENCE

Tak for et rigtig godt samarbejde

“Tak for en uhyre professionel tilgang til tingene. I har været meget seriøse med de fremvisninger der har været. God information både før og efter visning, – det virker både engageret og betryggende når man ved både hvem og hvornår der har været folk i lejligheden. I er god og troværdig sparing både med prisniveau og markedstilpasning. At i så samtidig er smilende i telefonen, – gør jo kun oplevelsen bedre.”

Sælger Amerika Plads 10

KUNDEREFERENCE

Jeg kan på det varmeste anbefale både køb og salg via KUNLejligheder .

“Mit salgsforløb var karakteriseret ved en meget professionel, seriøs og dedikeret mæglerindsats, som gjorde forløbet meget positivt. Jeg fik optimal og nuanceret rådgivning -og endte med et hurtigt salg.”

Sælger af Ordrupvej 94

KUNDEREFERENCE

Og lykken er!

“Tak til jer!
En god oplevelse, omend kort = effektivt! At opleve sig ‘taget sig af’ i forløbet – det er netop dét, som gør forskellen, og som sætter oplevelsen i et kun positivt lys!”

Køber Ordrupvej 98B

KUNDEREFERENCE

Super professionelt

“Hej Anette Tak , og tak for din hjælp til stort som småt. Jeg vil til en hver tid anbefale dig, syntes du har gjort det super professionelt.”

Sælger af Lindegårdsvej 45B

KUNDEREFERENCE

Køber fundet netværk

“En meget behagelig oplevelse. Jeg vil fremover meget gerne anbefale KUNLejligheder ved både køb og salg”.

Birgitte, køber Ordrupvej 81B, 3.th 2920 Charlottenlund

KUNDEREFERENCE

Effektivt og positivt bekendtskab

“Mit samarbejde med KUNLejligheder, har været meget professionelt og tilfredsstillende, jeg er løbende blevet orienteret om salget – meget effektivt og positivt bekendtskab.”

Sælger af Ordrupvej 49, 1. lejl. 111

KUNDEREFERENCE

KUNLejligheder skulle være min ejendomsmægler

“En klar annonce og markedsførings strategi førte til utroligt mange fremvisninger, for til sidst at ende med et salg til prisen. Stort engagement og professionelt arbejde – giver KUNLejligheder min varmeste anbefaling.”

Per – sælger af Rebekkavej 20, 2900 Hellerup

KUNDEREFERENCE

Hurtigt og effektivt

“Din mangeårige erfaring blev særlig tydelig, da vi skulle forhandle de sidste detaljer på plads med køber. En situation, hvor vores forhenværende mægler tre gange “mistede” en interesseret køber, fik du navigeret både os og køber igennem på en rigtig fin måde, så alle parter følte sig tilfredse.”

Sælger af Østerbrogade 56C

KUNDEREFERENCE

Liebhaverlejlighed

“Efter at have købt af KUNLejligheder , var vi ikke i tvivl om, at det dem som også skulle sælge. KUNLejligheder er top professionelle og tillidsfulde.

Altid en god dialog og holder aftaler.

Super samarbejde og altid tilbagemeldinger. Vi er meget tilfredse med KUNLEJLIGHEDER og vil til hver en tid bruge Nina og Marianne igen”

KUNDEREFERENCE

Professionelt forløb

“Tak for hjælpen. Kontakten med mægler har været behagelig, præget af hjælpsomhed og forståelse, og samtidig har forløbet været helt professionelt. Solgt på 3 uger, til den rigtige pris. Jeg kan anbefale KUNLejligheder .”

Sælger af Adelgade 49.

KUNDEREFERENCE

Den varmeste anbefaling

Jeg er helt igennem tilfreds med Pernilles salg af min lejlighed. Lige fra start har jeg fornemmet, at hun havde et indgående kendskab til markedet, og en god fornemmelse for hvordan lige min bolig skulle sælges videre til den rigtige pris. Salgsarbejdet har været ihærdigt og effektivt, og kommunikationen har altid været klar og meget positiv. Jeg har hele vejen igennem følt mig godt orienteret, topprofessionelt og dog samtidig med charmerende personligt nærvær. I mit tilfælde blev der solgt til udbudsprisen, så valget at Pernille har bestemt været en god forretning. Alt i alt en varm anbefaling af KUNLejligheder fra en tilfreds sælger!

Thomas, Solgårdsvej 6, 1.th., 2942 Skodsborg

KUNDEREFERENCE

Stor ros til KUNlejligheder

KunLejligheder solgte min lejlighed på kort tid og til den fastsatte pris. Desuden er ejendomsmæglernes arbejde med fotografering, fremvisninger, overlevering og alle papirer mv. klaret meget fint og uden besvær for mig. Derfor stor ros til KunLejligheder. Mvh Hanne

Sælger af Eremitageparken 215