Send Print

Charlottenlund

Nina Flindt Bendixen

Nina er uddannet civiløkonom og har 20 års erfaring med kommisionering og salg af fast ejendom i ejendomsmæglerbranchen - siden 2012 hos KunLejligheder i Charlottenlund, og derudover hos home på Østerbro. Nina er vokset op i Gentofte Kommune og har således et indgående lokalkendskab i de områder KUNlejligheder fokuserer på. Når Nina ikke sælger lejligheder, prøver hun at holde en vis grundform ved bl.a. at løbe og spille tennis. Ellers bruger Nina fritiden med sine 2 døtre mand og hund!
nina@kunlejligheder.dk

Charlottenlund

Marianne Zwiebler Hansen

Marianne er uddannet ejendomsmægler MDE og har været i branchen i mange år og er derfor en erfaren ejendomsmægler. Marianne har primært arbejdet i Hellerup og Charlottenlund og bor også privat i kommunen og har derfor et indgående lokalkendskab samt netværk. Marianne har en stor passion for faget! Hun er altid meget engageret og ønsker til enhver tid at give alle kunder en positiv og professionel oplevelse ved køb af fast ejendom. Marianne er mor til et par tvillinger, som begge går på Rygaards Skolen i Hellerup.
marianne@kunlejligheder.dk

Kgs Lyngby

Marianne Juul Jensen

Marianne er oprindelig uddannet i den finansielle sektor, og har suppleret med ejendomsmægleruddannelsen. Marianne har været i ejendomsmæglerbranchen i 17 år og har stor erfaring, hvad angår hele ejendomsbranchen og et stort netværk. Marianne kender området fra Ruderdals kommune, Lyngby-Taarbæk kommune til København rigtig godt, da hun primært har opereret i disse kommuner. Det er vigtigt, at vi tilbyder et yderst professionelt forløb, således vi står tilbage med glade og tilfredse købere og sælgere, som til hver en tid vil anbefale os varmt. Marianne har mand og to tvillingedrenge.
mariannejuul@kunlejligheder.dk

Kgs Lyngby

Pernille Winther

Pernille er uddannet ejendomsmægler og har været i branchen i 22 år, hun har siddet med alle aspekter indenfor en ejendomshandel - og elsker sit arbejde :). Pernille har i over 20 år solgt lejligheder i Det Grønne område, København og på Frederiksberg, og har stor erfaring med prisfastsættelse og kundedialog i de områder. Pernilles mål er at give kunderne en god og positiv oplevelse. Pernille bor selv i Lyngby-Taarbæk kommune og nyder områdets smukke natur samt Lyngbys hyggelige gader og stræder. Pernille er gift og har 2 drenge.
pernille@kunlejligheder.dk

Email sendt